Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Consell Comarcal Ajuntament de Benifallet Ministerio de CulturaBASES DEL CONCURS INSTAGRAM EBRE TERRA DE VENT 2018
1.- Es convoca el premi de fotografia i/o vídeos Boomerang Festival Ebre Terra de Vent 2018.

2.- Entraran a formar part del concurs tots aquells que es facin seguidors del perfil d’instagram @ebreterradevent i pugin fotografies i/o vídeos boomerang, a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2018 i etiquetant també al perfil @ebreterradevent.

3.- Les fotografies hauran d’estar relacionades amb el programa d’actes que presentarà l’organització del Festival Ebre Terra de Vent 2018 a Amposta, Tortosa, Benifallet, l’Ampolla i Deltebre, valorant-se en cada cas l’aspecte artístic i representatiu.

4.- El concurs comença el 18 d’agost de 2018 i acaba el 10 d’octubre de 2018.

5.- Els noms dels guanyadors es faràn públics als comptes de Facebook, Twiter i Instagram del Festival Ebre Terra de Vent i a la web: www.ebreterradevent.com. El guanyador de la fotografia haurà de posar-se en contacte amb l’organització abans del 31 d’octubre de 2108, al correu etv@ebreterradevent.com enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

6.- Fins el 10 d’octubre es poden pujar tantes fotografies i/o vídeos Boomerang com es desitgi sempre que siguin originals, estiguin relacionades amb el festival i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

7.- La participació al concurs es gratuïta.

Us de les imatges

8.- Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2018 podran formar part d’una exposició pública durant els dies de celebració del Festival Ebre Terra de Vent en la seva edició 2019. El jurat es reserva el dret a fer-ne una selecció.

9.- La imatge guanyadora serà la base del cartell i imatge del Festival Ebre Terra de Vent en la seva edició 2019. Per dissenyar aquesta imatge, l’organització es reserva el dret de re-enquadrar i/o retocar i/o editar l’obra guanyadora.

10.- El fotògraf premiat cedirà a favor del Centre d’Ensenyaments Musicals Felip Pedrell S.L (Acadèmic) els drets de reproducció, sempre que es mencioni l’autor i tingui com a fi la divulgació i promoció del Festival Ebre Terra de Vent.

11.- La publicació d’imatges i vídeos Boomerang a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2018 significa l’acceptació d’aquestes bases. L’organització queda facultada per a resoldre qualsevol contingència no prevista a les bases.

Premis i jurat

12.-El jurat emetrà públicament el seu veredicte el dissabte 20 d’octubre de 2018, tenint en compte les imatges i vídeos Boomerang que hagin rebut mes likes a Instagram fins al dia 19 d’octubre de 2018 a les 00:00 hores per fer una primera selecció.

13.-Els premis consisteixen en:
Premi a la imatge guanyadora: Una càmera Polaroid instantània.
Premi al Boomerang guanyador, patrocinat pel Restaurant Lo Safareig de Tortosa, prèvia reserva, que consisteix en un sopar per a dues persones.

14.- Per resoldre qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte amb EBRE TERRA DE VENT: Avga Remolins 5-7 de Tortosa 43500 – 977 51 04 38. etv@ebreterradevent.com.

Concurs fotogrāfic instagram Ebre Terra de Vent 2017, imatges dels guanyadors.

Imatges dels premis i guanyadors del Concurs fotogràfic instagram Ebre Terra de Vent . L'Ebre Terra de Vent és un esdeveniment que mostra grups musicals que tinen els instruments de vent com eix central de la seua música i que aporten, a més a més, tots aquells elements...
Més...

BASES DEL CONCURS INSTAGRAM EBRE TERRA DE VENT 2017

1.- Es convoca el premi de fotografia i/o vídeos Boomerang Festival Ebre Terra de Vent 2017. 2.- Entraran a formar part del concurs tots aquells que es facin seguidors del perfil d’instagram @ebreterradevent i pugin fotografies i/o vídeos boomerang, a Instagram amb...
Més...

El premi fotogrāfic Ebre Terra de Vent 2015 ja té guanyadors

El jurat del Premi Fotogràfic Instagram Ebre Terra de Vent s’ha reunit avui, 23 d'octubre, per elegir les imatges guanyadores d’entre totes les presentades al concurs que s’ha dut a terme entre el 3 de setembre i el 10 d’octubre. Les imatges aspirants estaven relacionades...
Més...

Guanyadors del Concurs Fotogrāfic ETV 2012

La organització de la X edició del International Music Festival Ebre Terra de Vent i en relació a la convocatòria del concurs fotogràfic Ebre Terra de Vent 2012, fa pública la decisió del jurat reunit per valorar les obres presentades al concurs. El jurat una...
Més...

1 al 5 de 11
123