Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaXV EDICIÓ DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2017


Tortosa 31 d’agost, 1, 2 i 8 de setembre.
Benifallet 9 de setembre.
Deltebre 14, 15 i 16 de setembre.Terres de l’Ebre, Terres de Vent. Es aquest fet el que inspira, any rere any, a aquest esdeveniment que arriba a la seva quinzena edició. La Música feta amb instruments de vent es el seu fet característic i que marca la seva programació.

El International Music Festival Ebre Terra de Vent aquest any 2017 amplia mes dies a Deltebre i sota el nom de “Les nits de Nicanor” vol consolidar la participació musical a aquest municipi. Tortosa i Benifallet son les altres seus d’aquesta XV edició del Festival.

La fórmula de l’organització serà com ja es habitual, “empaitar” al públic amb la música de vent. Qualsevol espai urbà serà ideal per aconseguir el portar la Música de vent a tothom, i, a través d’aquest fet, aconseguir l’esbarjo i el descobriment de gèneres musicals, sempre de gran qualitat, que no els trobem al nostre abast. Música en directe, un plaer al que mai hem de renunciar.

El Festival Ebre Terra de Vent es una iniciativa d’Acadèmic, i esta organitzat conjuntament amb els Ajuntaments de Tortosa i Benifallet. Aprofitem aquestes línies per agrair la seva col•laboració indispensable per poder organitzar aquest esdeveniment.
Warning: Smarty error: eval: missing 'var' parameter in /usr/home/ebreterradevent/www/common_lib/templates_class/Smarty.class.php on line 1095