Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Ampolla Ministerio de CulturaEl premi fotogràfic Ebre Terra de Vent 2015 ja té guanyadors


El jurat del Premi Fotogràfic Instagram Ebre Terra de Vent s’ha reunit avui, 23 d'octubre, per elegir les imatges guanyadores d’entre totes les presentades al concurs que s’ha dut a terme entre el 3 de setembre i el 10 d’octubre.

Les imatges aspirants estaven relacionades amb el programa d’actes d'este festival internacional de música que s’ha desenvolupat a Tortosa, L’Ampolla i Deltebre.

El jurat, format per representants d’Acadèmic, organitzadora del Festival, i d’este diari digital, aguaita.cat, ha valorat el nombre de ‘likes’ sumats per les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #instaebrevent2015.

A partir d’esta primera selecció, els membres del jurat han valorat també les qualitats de la imatge tenint en compte que servirà de base per al cartell anunciador de la propera edició del festival, el 2016. Així, segons el veredicte emés, la fotografía guanyadora du per títol Mercat Tortosa i és obra de quimfabregas.

El segon premi ha correspost a una imatge publicada per Marfanta.

El primer premi és un sopar per a dos persones al restaurant Lo Safareig de Tortosa, i el segon, un sopar per a dos persones al bar de l’Ermita (Mig Camí, Tortosa). Els guanyadors hauràn de posar-se en contacte amb l’organització abans del 30 d’octubre de 2105, al correu etv@ebreterradevent.com.

L'Ebre Terra de Vent és un esdeveniment que mostra grups musicals que tinen els instruments de vent com eix central de la seua música i que aporten, a més a més, tots aquells elements d’esbarjo essencials de la música feta al carrer. En esta recent edició hi han estat representats grups de Catalunya, França, Andalusia, el País Valencià i Castella i Lleó.
 XIII EDICIO DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2015


Tortosa 3, 4, 5 i 7 de setembre
Deltebre 19 de setembre
L’Ampolla 26 de setembre


A les Terres de l’Ebre, el vent forma part de la nostra vida i de la nostra manera d’entendre el dia a dia i...també forma part de la nostra cultura. La Música feta amb instruments de vent. Fou aquest fet el que va donar nom a un dels esdeveniments culturals d’aquestes Terres, “Ebre Terra de Vent”. Un festival internacional de música que, tot i les dificultats econòmiques dels darrers anys, arriba a la seva tretzena edició amb tota la força que tan sols dona un fet cultural d’importància.

El Festival Ebre Terra de Vent aquest any 2015 dona continuïtat, al voler estar present a d’altres municipis de les Terres de l’Ebre, a part de la ciutat que es receptora i bressol des del seu naixement. Deltebre i L’Ampolla, conjuntament amb Tortosa son les seus d’aquesta XIII edició del International Music Festival Ebre Terra de Vent.

La fórmula de l’organització serà com ja es habitual, “empaitar” al públic amb la música de vent. Qualsevol espai urbà serà ideal per aconseguir el portar la Música de vent a tothom, i, a través d’aquest fet, aconseguir l’esbarjo i el descobriment de gèneres musicals, sempre de gran qualitat, que no els trobem al nostre abast. Música en directe, un plaer al que mai hem de renunciar.

El Festival Ebre Terra de Vent es una iniciativa d’Acadèmic, i esta organitzat conjuntament amb els Ajuntaments de Tortosa i l’Ampolla. Aprofitem aquestes línies per agrair la seva col·laboració indispensable per poder organitzar aquest esdeveniment.


 XII EDICIÓ DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2014Tortosa 4,5,6 i 8 de setembre.
Deltebre 13 de setembre.
L’Ampolla 27 de setembre.Vivim a les Terres de l’Ebre i, entre d’altres coses, compartim el vent. El vent forma part de la nostra vida i de la nostra manera d’entendre el dia a dia i...també forma part de la nostra cultura. La Música feta amb instruments de vent. Fou aquest fet el que va donar nom a un dels esdeveniments culturals d’aquestes Terres, “Ebre Terra de Vent”. Esdeveniment que, tot i les dificultats dels darrers anys, arriba a la seva dotzena edició amb tota la força que tan sols dona un fet cultural d’importància.

El Festival Ebre Terra de Vent aquest any 2014 te un fet per remarcar, el donar continuïtat, per segon any, i estar present a d’altres municipis de les Terres de l’Ebre, a part de la ciutat que es receptora i bressol des del seu naixement. Deltebre i L’Ampolla, conjuntament amb Tortosa son les seus d’aquesta XII edició del International Music Festival Ebre Terra de Vent.

La fórmula de l’organització serà com ja es habitual, “empaitar” al públic amb la música de vent. Qualsevol espai urbà serà ideal per aconseguir el portar la Música de vent a tothom, i, a través d’aquest fet, aconseguir l’esbarjo i el descobriment de gèneres musicals, sempre de gran qualitat, que no els trobem al nostre abast. Música en directe, un plaer al que mai hem de renunciar.

El Festival Ebre Terra de Vent es una iniciativa d’Acadèmic, i esta organitzat conjuntament amb els Ajuntaments de Tortosa, Deltebre i l’Ampolla. Aprofitem aquestes línies per agrair la seva col·laboració indispensable per poder organitzar aquest esdeveniment.


 XI EDICIÓ DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2013Tortosa 29, 30 i 31 d’agost.
Deltebre 7 de setembre.
L’Ampolla 21 de setembre.Els presentem una nova edició del Festival Ebre Terra de Vent, la onzena, amb la voluntat renovada des de l’organització d’oferir una programació engrescadora i amb uns protagonistes principals: els instruments de vent.

Tot i que estem vivint uns temps difícils per la cultura, els hem preparat una selecció de grups i espectacles de qualitat que, estem segurs, portaran propostes als carrers de les poblacions on es desenvolupa el festival, que permetran gaudir a tothom de la MÚSICA DE VENT. Espectacles per a tots els públics, festius i amb la vocació principal de que tothom pugui gaudir d’aquest esdeveniment.

La principal novetat d’aquesta edició ve marcada per que el festival s’obri per primer cop a noves poblacions. Tortosa, ciutat receptora del festival des del seu inici, es on es portaran a terme la major part dels actes del 29 al 31 d’agost. A Deltebre i l’Ampolla encetem dues jornades del festival, el dia 7 de setembre a Deltebre i el 21 de setembre a l’Ampolla. Aquesta col•laboració fa que, entre tots, podéssim aportar un altre granet de sorra a la cultura de les Terres de l’Ebre. Gràcies a tothom per estar al costat d’aquesta proposta.

El Festival Ebre Terra de Vent es una iniciativa d’Acadèmic, i esta organitzat conjuntament amb els Ajuntaments de Tortosa, Deltebre i l’Ampolla.Guanyadors del Concurs Fotogràfic ETV 2012

La organització de la X edició del International Music Festival Ebre Terra de Vent i en relació a la convocatòria del concurs fotogràfic Ebre Terra de Vent 2012, fa pública la decisió del jurat reunit per valorar les obres presentades al concurs.

El jurat una vegada analitzades les obres i atenent a les bases publicades del concurs, concedeix el Primer Premi, i sota el pseudònim de “Profesionalba”, a Alba Fernandez Gonzalez de Tortosa. El jurat declara deserts el segon i tercer premi.

L’organització vol tenir un agraïment per a tots els participants.