Ebre Terra de Vent

www.jazztortosa.com
www.academic.es

Amb el suport de:
Ajuntament de Tortosa Generalitat de Catalunya Diputacio Consell Comarcal Ajuntament de Benifallet Ministerio de CulturaXI EDICIĶ DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2013Tortosa 29, 30 i 31 d’agost.
Deltebre 7 de setembre.
L’Ampolla 21 de setembre.Els presentem una nova edició del Festival Ebre Terra de Vent, la onzena, amb la voluntat renovada des de l’organització d’oferir una programació engrescadora i amb uns protagonistes principals: els instruments de vent.

Tot i que estem vivint uns temps difícils per la cultura, els hem preparat una selecció de grups i espectacles de qualitat que, estem segurs, portaran propostes als carrers de les poblacions on es desenvolupa el festival, que permetran gaudir a tothom de la MÚSICA DE VENT. Espectacles per a tots els públics, festius i amb la vocació principal de que tothom pugui gaudir d’aquest esdeveniment.

La principal novetat d’aquesta edició ve marcada per que el festival s’obri per primer cop a noves poblacions. Tortosa, ciutat receptora del festival des del seu inici, es on es portaran a terme la major part dels actes del 29 al 31 d’agost. A Deltebre i l’Ampolla encetem dues jornades del festival, el dia 7 de setembre a Deltebre i el 21 de setembre a l’Ampolla. Aquesta col•laboració fa que, entre tots, podéssim aportar un altre granet de sorra a la cultura de les Terres de l’Ebre. Gràcies a tothom per estar al costat d’aquesta proposta.

El Festival Ebre Terra de Vent es una iniciativa d’Acadèmic, i esta organitzat conjuntament amb els Ajuntaments de Tortosa, Deltebre i l’Ampolla.


Guanyadors del Concurs Fotogrāfic ETV 2012

La organització de la X edició del International Music Festival Ebre Terra de Vent i en relació a la convocatòria del concurs fotogràfic Ebre Terra de Vent 2012, fa pública la decisió del jurat reunit per valorar les obres presentades al concurs. El jurat una...
Més...

X EDICIĶ DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2012

  Una gran mostra de la diversitat de la música de “vent” al món. Ja fa 10 anys que varem començar amb aquest projecte anomenat Ebre Terra de Vent, tot un esdeveniment original que està centrat amb la música feta amb instruments de vent, i...
Més...

IX EDICIĶ DEL INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2011

Els carrers de Tortosa s’omplin de música de “vent” Arriba a la seva IX edició d’aquest esdeveniment que té com a eix central la música nacional i internacional, interpretada amb instruments de vent. Serà la ciutat de Tortosa la que acollirà...
Més...

CANVI DE DATES DE L'ESDEVENIMENT

IX INTERNATIONAL MUSIC FESTIVAL EBRE TERRA DE VENT 2011 Us informem que la IX edició del International Music Festival Ebre Terra de Vent, te un canvi de dates i es portarà a terme els dies 1, 2 i 3 de setembre d’aquest 2011, a la ciutat de Tortosa.
Més...

6 al 10 de 16
1234